Ingyenes korcsolyázási lehetőséggel nyit a miskolci egyetemi korcsolya aréna

Egyetem

Február 11-én 16 órakor 700 négyzetméteres műanyag mobil korcsolyapálya nyitja meg kapuit a Sportközpont területén. Az időjárástól függetlenül működtethető pálya hagyományos korcsolyával használható, és a jéghez szinte teljesen hasonló korcsolyaélményt biztosít.

A szabadtéri, villanyfényes pályát a Sportközpont főbejáratán keresztül lehet megközelíteni, parkolásra pedig a Körcsarnok körül kialakított új parkolóhelyek is használhatók.

A pályán lehetőség nyílik korcsolya bérlésre (széles méretválasztékban, gyermekek részére is), és élezésre is a nyitvatartási időben.

A pályát a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Clubbal együttműködésben üzemeltető Miskolci Egyetemi Sportközpont az első három napon külön akcióval várja a korcsolyázni vágyókat: 2019. február 11-12-13-án (hétfőn, kedden és szerdán) a teljes nyitvatartási időszakban INGYENES korcsolyázási (és korcsolya-bérlési) lehetőséget biztosítanak minden érdeklődő számára.

A háromnapos akciót követően az egyetemi polgároknak kínált kedvezményes árak a következők szerint alakulnak (2019.03.30-ig minden hétköznap):

Belépő: 500 Ft/alkalom

Korcsolya bérlés: 500 Ft/alkalom

Az Egyetemi Korcsolya Aréna nyitvatartása: hétfő-péntek; 16:00-20:00

További információ ITT található.