Varázslatos Szent Iván-éj a Nagyerdőn

Helyi hírek

Kellemes, „szerelmes”este az Állatkertben és a Vidámparkban!

Június 24-én, pénteken 18-23 óráig, rendkívül gazdag, színes programok kavalkádjával várják egy csodálatos, sejtelmes estére mindazokat, akik különleges szórakozásra vágynak.

A nyári napforduló termékenység- és bőségünnep volt, melynek hagyományai –mai, keresztény neve ellenére- jóval régebbre, a pogány időkre nyúlnak vissza.

A régiek hite szerint az év legmisztikusabb éjszakáján, a valóságon túli világ kapui tárva-nyitva vannak, tündérek, koboldok, szellemek bóklásznak az emberek közt, fények gyúlnak az éjszakában, és lángra lobbannak a szívek. Szent Ivánkor minden megtörténhet!

Programelemek:

Boszorkánypatkolás élő boszorkányokkal, Szerelmes jósda házasodni vágyóknak, „Mágikus Buborékok”, „Tündérzene”, „Kívánságtó” – mécses úsztatás, Szerelemvasút, Bátorságpróba, „Tündefények” – Látványos LED show, „Varázslatos Örömtűzgyújtás”, „Szerelmes Tűzugrás”-Tűztánc –síppal, dobbal, „Tüzes lányok”- Tűzzsonglőrök – és még sok egyéb érdekes dolog várja a szórakozni vágyó vendégeket.

Gasztronómiai kínálatunkból alkalomhoz illő ételek és italok közül is lehet válogatni. A büfében boszorkánytej, szerelmi bájital, kobold keksz és manó manna kapható.

A belépődíj 1.000,- Ft/fő!

Ezen az estén újra életre kelnek a Vidámpark már alvó játékgépei is (dodgem, lovasforgó, óriáskerék, kukac, kisvasút) változatlan árakon.

„Varázsszalaggal” személyenként 2.000 Ft-ért ezek a játékgépek korlátlanul igénybe vehetők!