Újra nyit a debreceni vidámpark

Helyi hírek Ország

Az ország egyetlen vidámparkja március 15-től az ünnepi hosszú hétvégén kinyitja kapuit és május elsejéig minden hétvégén, azt követően pedig minden nap szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A megújuló vidámparkban a műszaki szakemberek idén is elvégezték a karbantartást, mindent átvizsgáltak, így indulhat a móka és kacagás. A park jelenleg 21 játékélménnyel kínál egyedülálló szórakozást. Ebben az évben további vidámparki fejlesztések várhatóak, hiszen több játékgép teljesen új köntöst kap és új attrakció érkezésével is számolhatnak a látogatók.

A Nagyerdei Kultúrpark elkötelezett az innovatív, környezettudatos és felhasználóbarát technológiai megoldások alkalmazása iránt. Legújabb fejlesztésükkel a magyarországi állatkertek közül elsőként teszik lehetővé a teljes körű online jegyvásárlást, legyen szó okostelefonról vagy számítógépről.

A nemzeti ünnepen bevezetésre kerülő, felár nélkül igénybe vehető kényelmi szolgáltatás a Jegymester Kft., a Nemzeti Mobilfizetési Zrt., valamint az OTP Mobil Simple nevű fizetési megoldásaira támaszkodik.

A vidámparkba állatkerti jeggyel ebben az évben is ingyen lehet belépni és a vidámparki belépő is a megszokott áron elérhető.