Felkavaró részletek láttak napvilágot a sólyi gyermekgyilkossággal kapcsolatban

Ország

Az egész falut megrázta az a gyilkosság, ami péntek este vagy éjszaka történhetett Sóly vagy Királyszentistván közelében.Mint megírtuk, valaki brutális kegyetlenséggel megölt egy 8 éves kislányt. Adrienn eltűnését péntek este jelentette édesapja a rendőrségen, akinek holttestét szombat hajnalban találták meg a szomszédos Királyszentistván közelében.

Még szombat délután őrizetbe vettek egy Veszprém megyei lakost, aki összefüggésbe hozható a rémtettel. A veol.hu szerint állítólag szombaton a rendőrségen láttak egy fiatalembert, akit bilincsben kísértek, és az édesanya 15 éves fia pedig ráismert volt osztálytársára.

A Borsnak egy, a keresésben részt vevő férfi rettenetes részletekről számolt be:

Egyszer csak a sötétben véres dolgokra bukkantam – idézte fel zaklatottan Gyula. – Az egyik a kislány cipője volt, a másik egy kő, és még több vérfoltot is találtam. A ruháit állítólag a folyóból halászták ki. Úgy tudom, a kislány kezeit hátrakötözték, a nyakában hurok volt, a fejét pedig szó szerint szétverték

– mondta a férfi.

A lapnak a kislány édesapja is nyilatkozott, a megtört szülő azt mondta, nem tudja, valaha is képes lesz-e majd feldolgozni a tündéri kislánya elvesztését.