Fenyegető üzenetet helyezett ki az ismeretlen férfi

Rendőrség
A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik a felvételen látható ismeretlen tettes azonosítása érdekében.

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy 2014. november 2-ára virradóra Debrecen, Vár utcán található egyik pénzintézet bejárati ajtajára egy papírt ragasztott, melyen egy fenyegető üzenet volt olvasható. Az ismeretlenről a bank biztonsági kamrája felvételt készített.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható ismeretlen férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, jelentkezzen – személyesen – a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy hívja telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.