Falra vetített biztonság

Rendőrség

Kép és a szöveg egysége jellemzi a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb balesetmegelőzési kisfilmjeit, amelyek először az interneten, majd a moziban, s most már az országosan is egyedülálló miskolci csúcsminőségű óriáskivetítőkön jelentek meg.

A közúti közlekedés veszélyeire hívják fel a figyelmet azok a filmek, amelyekhez rövid és azonnal érthető mondatok társulnak. A MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.-vel létrehozott közös kezdeményezés alapján a rövid üzenetek 2019. április 8-ától a Miskolcon felállított óriás LED-falakon is megjelentek. Ezzel párhuzamosan a miskolci Művészetek Házába látogató mozinézők is láthatják.

Az üzenetek a képkockák egységével válnak egyértelművé: Tartsunk kötelező haladási irányt!, Gyorshajtás telefonnal a kézben halálos!, Forgalommal szemben vezetni fokozott veszély!, Ha áthajt a TILOS jelzésen veszélyezteti embertársai életét!, Fokozott óvatossággal a gyalogátkelőhelyeken!, Váratlan manőver, fokozott balesetveszély! Ide kattintva meg is nézheti a kisfilmeket!

…hogy mindenki hazaérjen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.