Kikaptak a kézis lányok

Sport

A debreceni kézilabdás hölgyek magaslati edzőtáborozását a bajnoki ezüstérmes FTC elleni felkészülési meccs színesítette.

Felkészülési mérkőzésen az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata három góllal nyert a DVSC-TVP ellen. A Loki a félidőben még ötgólos előnyben volt.

A debreceni együttes a vasárnaptól-vasárnapig tartó mátraházi edzőtáborozás keretében mérkőzött meg pénteken délután a bajnoki ezüstérmes Ferencvárossal. Jó iramú, kemény, s minden szempontból hasznos mérkőzést játszottak a csapatok, amely nagyon fontos állomása volt a felkészülésnek. Örömteli, hogy az eddigi tesztmeccseket kihagyó Csáki Viki és Bobana Klikovac is pályára lépett a mérkőzésen, amelyen a DVSC-TVP minden felnőtt korú játékosa szereplési lehetőséghez jutott.

FTC-Rail Cargo Hungaria – DVSC-TVP 25–22 (11–16)
DVSC: Horváth-Pásztor – Varsányi 2, Punko 4, Garbuz 2, Sirián, Jezsikava 8, Kelemen 3 – csere: Lajtos (kapus), Csáki 1, Siska 2, Marincsák, Tóth M., B. Klikovac, Deszpotovics.
Az FTC gólszerzői: Schatzl 5, Monori 5, Szucsánszki 4, Hornyák D. 3, Faluvégi 2, Lukács 2, Szarka 2, Kovacsics, Szekeres.