Szakács István Karsai Dániel kapja be

“Kapja be!” – üzente Karsai Dánielnek a megafonos “influenszer”, majd jött a váratlan fordulat

Bulvár

Sulyok Tamás köztársasági elnök Karsai Dánielnek adott elutasító válaszával kapcsolatban is kérdezték a TikTokon Szakács István győri megafonos „influenszert”.

“Karsai Dániel kapja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira izél. Tehát ha annyira olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, oszt viszon’ látásra”

okoskodott a fideszes agytröszt.

A 444.hu felidézi, a gyógyíthatatlan ALS-betegségben szenvedő Karsai azt kérte az államfőtől, hogy nyilvánosan nyilatkozzon arról, kaphat-e elnöki kegyelmet az, aki segédkezik a betegek életvégi döntéseinek végrehajtásában. Sulyok elutasító válaszát Karsai Dániel közzétette a Facebook-oldalán.

Szakács István néhány órával később közleményt jelentetett meg a Facebook-oldalán, idézzük:

“Elismerem, hatalmas butaság volt, amit mondtam, sosem szabadott volna, és bárcsak vissza tudnám csinálni, de sajnos ezt már nem tehetem. Egyáltalán nem mentség, egy TikTok élőben történt, sok baloldali provokáció után, és azonnal bocsánatot kértem.
Utána Facebook bejegyzésben is bocsánatot kértem. Őszintén sajnálom a történteket, és nem is értem, hogy jött ki ilyen belőlem.
Az intenzív TikTok élőzés rosszat hozott ki belőlem, nem jó a mentális egészségemre.
Ezért most egy jó darabig (talán örökre) visszavonulok a közéleti kommentártól!
Még egyszer Bocsánatot szeretnék kérni Karsai Dánieltől, családjától és minden olyan embertől akiben minősíthetetlen kijelentésem megbotránkozást keltett!”

– írta Szakács.