Szándékosan elütötte élettársát az ittas nő Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt. Az elkövető közös italozás után összeveszett élettársával, elvitte annak autóját és amikor a férfi az utcán meg akarta állítani, őt szándékosan elütötte.

Bíróság, kalapács

Egy borsodi férfi lefejelte a rendőrt, majd a kutyáját az egyenruhásokra uszította

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat az Ózdi Járásbíróságon azzal a férfival szemben, aki egy közúti ellenőrzés során rátámadt a vele szemben intézkedő rendőrökre.

Szabadságvesztésre ítélték azt a fiatalkorú nőt, aki a szomszédba dobta újszülöttjét Borsodban

Négy év fiatalkorúak börtönében végrehajtandó szabadságvesztésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte a Miskolci Törvényszék azt a fiatalkorú nőt, aki tavaly februárban a szomszédba dobta újszülöttjét egy borsodi kisvárosban – közölte hétfőn az MTI-vel a törvényszék sajtóosztálya.

A Miskolci Törvényszék szexuális erőszak miatt elrendelte egy ukrán férfi letartóztatását

Szexuális erőszak miatt elrendelte a Mezőkövesdi Járásbíróság egy ukrán férfi letartóztatását, aki február 11-én megerőszakolt egy debreceni nőt – közölte a Miskolci Törvényszék Sajtóosztálya csütörtökön az MTI-vel.

Bíróság, kalapács

11 éves fiút rabolt ki egy dühös férfi egy borsodi településen

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen rablás bűntette miatt. Az elkövető észrevett az utcán egy 11 éves fiút 10.000 forintos bankjeggyel a kezében. Megszólította, hogy a boltban vegyen neki nápolyit, majd amikor a fiú továbbment, mögé lépett, hátulról fellökte, kezét megcsavarta és elvette tőle a pénzt.

Idős férfit támadott meg egy fiatal a miskolci buszpályaudvaron

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatalkorú fiú ellen minősített rablás bűntette és lopás vétsége miatt. A fiatal a buszpályaudvar kerékpár tárolójából lopott el egy kerékpárt. Az elkövető egy másik alkalommal a járóbottal közlekedő időskorú férfit szólított le pénzt kérve, majd megpróbálta az értékeit elvenni, de a férfi a járóbotot használva sikeresen megvédte magát.

Bíróság, kalapács

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a Tiszaújváros és Polgár között történt halálos baleset vádlottjait

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Tiszaújváros és Polgár között 2020-ban történt halálos baleset két vádlottját a Tiszaújvárosi Járásbíróság. Az ítélet nem jogerős.

Bíróság, kalapács

Felgyújtotta haragosa autóját ózdi férfi

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen közveszély okozás bűntette és kábítószer birtoklásának vétsége miatt. Az elkövető elszámolási vita miatt haragos viszonyban volt a sértett férfival, marihuánát fogyasztott, majd hajnalban a férfi autójához ment, kerekeinél éghető tárgyakat elhelyezve tüzet gyújtott.

Munkabaleset próbált eltitkolni egy férfi, szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék

A Kazincbarcikai Járásbíróság két év, végrehajtásában öt év próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt egy férfit, aki megpróbált eltitkolni egy munkabalesetet, amelynek sértettje másnap elhunyt – közölte csütörtökön az MTI-vel a Miskolci Törvényszék sajtóosztálya.