Egy borsodi kistelepülésen élő pár szexuálisan bántalmazta gyermekeiket

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 45 éves férfi és egy 37 éves nő ellen szexuális erőszak, gyermekpornográfia és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt. Az élettársak gyermekeik sérelmére követtek el szexuális erőszakot.

Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat fős csapata is részt vett az Országos Rendőrségi Tisza-tó körüli Futóbajnokságon 2022. május 17-én. Az 55,9 kilométer hosszú távot 4 óra alatt tette meg a csapat, amivel kiérdemelték a 4. helyezést.

Egy nő segítségnyújtást színlelve kifosztotta mozgássérült áldozatát Sajószentpéteren

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 47 éves nő ellen kifosztás, csalás, lopás és kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint közokirattal visszaélés vétsége miatt. Az elkövető 2021. január végén, délelőtt, Sajószentpéteren egy elektromos kocsival közlekedő, időskorú mozgássérülttől ellopta a pénztárcáját. A nő ugyanezen településen egy pulton hagyott pénztárcát is elvett. 

Egy miskolci nő átemelte a kerítésen és elvitte az udvaron játszó hároméves gyermeket

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 44 éves nő ellen személyi szabadság megsértésének bűntette miatt. Az elkövető 2021. májusában, este, Miskolcon, egy lakóház udvarán szülői felügyelet nélkül játszó hároméves gyermeket a kerítésen átemelve kivette, majd a lakására vitte.

Ki akarta csontozni a feleségét egy miskolci férfi

Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 49 éves miskolci férfival szemben. A gyanúsított 2021 júniusa óta huzamosabb ideig, rendszeresen zaklatta volt párját. A sértett életét az állandósult fenyegetések ellehetetlenítették, hiszen a férfi többször kicsontozással, megöléssel fenyegette őt.