Az EU legveszélyesebb bűnözőinek kézre kerítésére indít kampányt az Europol

A tagállamok által körözött legveszélyesebb bűnözők felkutatásában kéri a lakosság segítségét is az Európai Unió rendőrségi együttműködési szervezete (Europol), az idei kampányban 92, különböző bűnbandákhoz köthető ember szerepel a szervezet honlapján.

rendőrség

Letartóztattak egy rendőrnőt kábítószer kereskedelemben való részvételért

Letartóztatott a bíróság egy drogdílert és egy rendőrnőt, mert a gyanú szerint összejátszottak annak érdekében, hogy a kábítószerkereskedő zavartalanul értékesíthessen dizájner drogokat – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.

rendőrség

Halálos gázolás begyógyszerezve

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 27 éves és egy 28 éves férfi ellen halált okozó bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette, segítségnyújtás elmulasztásának bűntette, illetőleg vétsége miatt. A fiatalabb férfi – aki mellett az autóban a másik férfi utazott – bódult állapotban vezetve a sértettet nem észlelte, így fékezés nélkül elütötte, majd a baleset […]

Tetten érték azokat a fiatalokat, akik Miskolcon több közterületi tárgyat festékszóróval lefújtak

Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság két fiatalemberrel és fiatalkorú lány társukkal szemben. A 18, 16, és 15 éves gyanúsítottak 2022. szeptember 23-án 20 óra körül a Papszer utcai lépcsősornál, és az Avasi kilátó környékén több köztéri felületet festékszóróval lefújtak, megrongáltak.

Elfogták azokat a férfiakat, akik két fiatalember cipőjét vették el Sajóládon

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 23 éves alsózsolcai, és egy 23 éves sajóládi férfival szemben. A gyanúsítottak 2022. szeptember 18-án egy sajóládi házban fenyegetés, és fizikai erőszak kilátásba helyezésével elvették a sértettek cipőjét, illetve egyikük gyűrűjét és pénzét is.