Kislány szomorú

Vádat emelt az ügyészség egy 78 éves miskolci férfi ellen, aki egy ötéves kislánnyal fajtalankodott

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 78 éves férfi ellen többszörösen minősülő szexuális erőszak bűntette miatt. Az elkövető jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban lakó ötéves lány gyermekét egyedül nevelő nővel. A kiskorú lányt többször fagylaltozni vitte, ezen alkalmakkor a sértett sérelmére szexuális cselekményeket végzett. 

Bíróság, kalapács

Vádat emeltek a putnoki emberölés gyanúsítottja és barátnője ellen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 22 éves férfi és egy 37 éves nő ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt. Az elkövetők egymással érzelmi és szexuális kapcsolatban álltak, azonban a nő egy másik férfi lakásában élt, emiatt a vádlott és a férfi között rendszeresek voltak a féltékenységi viták. Amikor […]

Mentő

Koponyatörést szenvedett egy edelényi házibuliban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 21 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, aki egy házibuliban szórakozott, ahol az italozás közben a sértett férfi szóváltást kezdeményezett, elküldték, azonban a ház udvarán is tovább veszekedett, emiatt a vádlott egy építőanyag darabbal fejbe dobta.

Jogerősen másfél év szabadságvesztésre ítélték a bőnyi gázolót

A törvényszék ezzel enyhítette a Miskolci Járásbíróság elsőfokú ítéletét, amely a vádlottat halált okozó közúti baleset okozásának vétsége és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt korábban 2 év 6 hónap szabadságvesztéssel sújtotta és 4 évre eltiltotta a közúti járművezetéstől.