Prostituált

Prostitúció a Nagyerdőn: pénzért kínálgatták a testüket a Hadházi úton

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 21 és egy 24 éves nő ellen.

A hajdúsámsoni lakosokat a járőrök szeptember 20-án 10 óra 10 perc körül a Hadházi úton illetve a Pallagi úton érték tetten, miközben tiltott helyen, szexuális szolgáltatást kínáltak az arra közlekedőknek.

A rendőrök a szabálysértőket elfogták, előállították a kapitányságra és meghallgatásukat követően őrizetbe vették őket a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Szintén tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. Anita és B. Patrícia ellen is a Debreceni Rendőrkapitányság. A 18 éves nőket ugyancsak szombaton 16 óra 40 perc illetve 16 óra 55 perc körül érték tetten a rendőrök a Hadházi valamint a Kassai úton, amint ők is tiltott helyen, szexuális szolgáltatást kínáltak az arra közlekedőknek.

Az egyenruhások elfogták és előállították a sátoraljaújhelyi és hajdúböszörményi lakosokat a kapitányságra és meghallgatásukat követően őrizetbe vették őket a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.