Pintér Sándor

Pintér Sándor lányai benyomultak a műszakivizsga-bizniszbe

A Pintér Sándor belügyminiszter lányai által birtokolt Trium-Itech Zrt. idén május 7-én többségi tulajdonos lett Magyarország egyik legnagyobb járműdiagnosztikai eszközeit gyártó cégében, az Energotest Diagnosztikai és Automatizálási Kft.-ben – szúrta ki nyilvános adatbázisokban az Mfor.

MNB

Az MNB 5 millió forintra büntette az OTP-t

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 5 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki az OTP Bank Nyrt.-re, mert nem a hivatalos felületeken tette közzé akvizíciós terveit és ezzel megsértette rendkívüli tájékoztatási kötelezettségét. A bank a hivatalos közzétételi rendszer mellőzésével számolt be – az osztalék mértékét is befolyásoló – bankvásárlási tervének részleteiről – jelentette be szerdán a […]

A BMW őrzi pozícióját a magyarországi prémium szegmensben az idén is

A BMW Group Magyarország 2024. első félévében közel 4 százalékkal növelte BMW modelljeinek eladásait a tavalyi év hasonló időszakához képest, ezzel a bajor márka megőrizte elsőségét a magyarországi újautó-piac prémium szegmensében – közölte a társaság az MTI-vel.

3 hasznos tanács a nyári autózáshoz

Beköszöntött a nagybetűs VAKÁCIÓ, éppen ezért a következő hetekben várhatóan autósok ezrei fognak elindulni az üdülőhelyek felé, erre pedig mindenképpen érdemes lehet felkészülni. Egyrészt számítani kell a nagy tömegre és a megnövekedett forgalomra, másrészt fontos beszélni arról is, hogy ilyenkor autónkat is rendbe kell tennünk, mielőtt útnak indulnánk.