Kisfilmes pályázatot hirdet diákoknak az NMHH-val közösen a CineFest

Kisfilmes pályázatot hirdet a középiskolás és egyetemista filmrajongóknak az idén szeptember 6. és 14. között megrendezendő CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal (NMHH) közösen – közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-vel.

Múzeumok éjszakája - Elkezdődött az idei programsorozat

Múzeumok éjszakája – csaknem háromezer program várja a látogatókat országszerte

Minden eddiginél több, csaknem háromezer program várja a látogatókat országszerte és a Kárpát-medencében is az idei Múzeumok éjszakáján – hangsúlyozta Vincze Máté, a Kulturális és Innovációs Minisztérium közgyűjteményekért és kulturális fejlesztésekért felelős helyettes államtitkára a rendezvénysorozat megnyitóján szombaton, a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Múzeumok éjszakája – Látványrestaurátor-műhely, lemezbemutató koncert és kiállításmegnyitó a miskolci Herman Ottó Múzeumban

Új látványrestaurátor-műhellyel, lemezbemutató koncerttel valamint új és állandó kiállításokkal várja a látogatókat a 125 éves Herman Ottó Múzeum és kiállítóhelyei Miskolcon a Múzeumok éjszakája alkalmából – közölték a szervezők az MTI-vel.