Debrecen már készül a szeniorok fogadására

Sport

A nagyerdei Egyetemi Sportcampus immár hagyományos versenye csak nevében viseli a vidékbajnokság elnevezést, mivel a fővárosiak is indulhatnak a tornán.

A Dóczy József utcai tenisztelepen július 2-4. között lesz a verseny, melyre kizárólag online lehet nevezni. Máris.

Ha július első hétvégéje, akkor Szenior Vidékbajnokság Debrecenben! Így lesz ez 2021-ben is, amikor is július 2-4. között feszülnek egymásnak az ország legjobb veterán teniszezői a Debreceni Egyetemi Atlétikai Club (DEAC) pályáin. A verseny fővédnöke dr. Papp László, Debrecen polgármestere, a Magyar Tenisz Szövetség elnökségi tagja.

A nagy létszámú és jó hangulatú versenyre ismét lehet jelentkezni a szervezők már megszokott weboldalán, a www.videkbajnoksag.hu portálon. Az egyéni számokra június 29-én éjfélig küldhető be a nevezés, párosban július 2., 14 óra a nevezési határidő, azaz a helyszínen is beadható a jelentkezés.

Az egyéni viadalra 5 ezer, csak a párosra 4 ezer forint a nevezési díj, egyéni+páros 7500/fő, egyéni+2 páros 9500 ft/fő. A 70 év feletti játékosok ötven százalékos kedvezményt kapnak.

Információkdr. Szentkirályi István (20/932-6879) és Kollár László (30/415-1174)

És hogy mi várható az idén? – Kollár László így foglalja össze a tudnivalókat:

Sokan lesznek – Több, mint száz induló az ország minden részéből és még határon túlról is.

Egy korosztállyal több – Idéntől a 30. év lesz az alsó korhatár, így még egy egyéni korcsoporttal több lesz a programban.

A hasra is gondolunk – Minden játékos számíthat a szokásos debreceni vendéglátásra, pénteken és szombaton főzéssel, napközbeni falatozással.

Szállás miatt ne aggódj – Távolról érkező vendégeinknek kedvezményes szállást tudunk biztosítani a pálya közelében, vagy a belvárosban (részletek a videkbajnoksag.hu oldalon).

Ajándék minden indulónak – A győzteseknek és helyezetteknek járó jutalmak mellett MINDEN résztvevő ajándékcsomagot kap!

Élő eredménykövetés a helyszínen és online is – A Szenior Tenisz Szövetség által biztosított digitális eredményjelzők mellett folyamatosan frissülő, online nyomon követhető eredményjelzés is segíti a távoli szurkolókat.

Minden meccsre új labda – A Szenior Szövetség jóvoltából a Covid helyzetre tekintettel minden mérkőzést új labdával lehet lebonyolítani.

Időpont: 2021. július 2-4.
Regisztráció és részletes versenykiírás:
www.videkbajnoksag.hu