A győri polgármester ügyvédje kapta meg a miskolci kaszinót

Helyi hírek

Megnyílt a miskolci kaszinó, a tulajdonos pedig Borkai Zsolt győri fideszes polgármester ügyvédje, aki a győri és a pécsi kaszinót is megkapta korábban – tudta meg a napi.hu.A miskolci kaszinóval Rákosfalvy Zoltán a második legnagyobb kaszinótulajdonos lehet Magyarországon. A győri ügyvéd ugyanis a tulajdonosa a Casino Win Miskolc Kft.-t is birtokló TREFF-KLUB Kft.-nek, amely a győri és a pécsi kaszinót is működteti. Nála csak Andy Vajna birtokolt több kaszinót, a januárban elhunyt üzletemberhez öt kaszinó tartozott.

Rákosfalvy tehát alapvetően ügyvéd, például idén júniusban is ő képviselte a Kúrián Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármesterét egy EP-választáshoz kapcsolódó ügyben. A Treff-Klub Kft. tulajdonosa a győri önkormányzat ügyvédje, sajtóhírek szerint korábban a Fidesz-frakciónak is dolgozott.

A győri polgármester ügyvédje értékes ingatlanok felvásárlásával is foglalkozik, a Kisalföld írta meg májusban, hogy Rákosfalvy személyében új tulajdonosa van a Bécsi kapu tér 3. szám alatti, a köznyelv által Vaskakas-háznak nevezett patinás épületegyüttesnek: a Püspökvár Kft. vette meg a házat, a szomszédját és a volt Vaskakas éttermet a felette lévő udvarral.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.