Miskolcon győzött a Kaposvár

Helyi hírek Sport

Első alkalommal lépett pályára hazai közönség előtt a DVTK női röplabda csapata az Extraligában. Az alapszakaszának 3. fordulójában a bombaerős Kaposvár érkezett a Generali Arénába és magabiztosan győzött is, 0:3 – adta hírül a DVTK honlapján.

Női Röplabda Extraliga, alapszakasz 3. forduló

DVTK – 1. MCM-Diamant Kaposvár 0:3 (-12, -17, -13)

Miskolc, Generali Aréna, 300 néző. Játékvezető: Adler László, Tillmann Gyula Zsolt.
DVTK: Sitku 2, Kovács E. 4, Kiss E. 4, Beddingfield 6, Kundrák 1, Szajkó 3. Csere: Dömsödi (liberó), Egri 3, Horton 5. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
Kaposvár: Djurić 8, Kalmár V. 1, Matić 6, Bodovics 5, Helić 9, Klisura 10. Csere: Szpin, Hegyi (liberók), Kump 1, Szűcs 4, Szedmák 4, Tóth J. Vezetőedző: Sasa Nedeljković.

Edzői értékelés

Toma Sándor: – Kicsivel többre számítottam, noha voltak azért olyan labdamenetek, ahol lehetett látni, hogy van a csapatunkban potenciál. A mai napon azonban a nyitásfogadásunk nem tette lehetővé, hogy megmutassuk az erényeinket.

A kaposváriak jól kiszedték a kulcsembereinket, így nem tudtunk precíz játékot nyújtani. Látjuk azt, hogy mit kell még hangsúlyosabban gyakorolnunk, és ha az összeszokottság hiányából fakadó hibáinkat redukáljuk, előbb-utóbb jön a siker is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.