Vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek három napig Nyíregyháza és Tokaj között

Helyi hírek

Pályakarbantartási munkálatok miatt keddtől csütörtökig egyes vonatok helyett pótlóbuszok közlekednek Tokaj és Nyíregyháza között – közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a Tokaj és Rakamaz között végzett munkálatok miatt kedden, szerdán és csütörtökön a Tokajból és a Nyíregyházáról 10 és 17 óra között induló vonatok helyett pótlóbuszokkal utazhatnak az utasok.

Egyes kör-InterCity vonatok csak a Keleti pályaudvar-Miskolc-Tokaj és vissza útirányon, illetve a Nyugati pályaudvar-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza között és vissza útvonalon közlekednek. Tokaj és Nyíregyháza között az InterCity vonatok helyett az utasokat mindkét irányban IC-pótlóbuszok szállítják, melyek Nyíregyházáról korábban indulnak és később érkeznek – írták.

Nyíregyházán a pótlóbuszok és a Budapest-Szolnok-Nyíregyháza viszonylatú Tokaj InterCity-k között nem biztosítanak csatlakozást. A Tiszalök és Görögszállás között a vonatok a pályakarbantartás alatt is közlekednek, Görögszálláson a vonatok csatlakozása a Tokaj és Nyíregyháza közötti pótlóbuszokhoz lesz biztosított – olvasható a Mávinform közleményében.

(MTI)