Eksztázisban fohászkodott egy nő Orbán Viktorhoz – új sláger született

Ország

Hódító útjára indult egy felvétel, amelyen a miskolci Újszövetség Gyülekezet istentiszteletén készült ima alá vágott valaki zenei alapot.

A rendezvényen egy idős asszony félig magyarul, félig halandzsanyelven hadarta el imáját, amelybe beleszőtte Orbán Viktort is.

Ha nem lenne teljesen érthető a szöveg, az egyik kommentelő dalszöveget is mellékelt:

És most kiáltunk uram shakra vala notikri vala notikri vala notikri vala notikri vala notikri a kormányunkér és így áldjuk meg Orbán Viktort. Hálát adok azért uram hogy van neki már veled kapcsolata. Hálát adok azért uram shakra vala notitikrivá kavara váltoszi pont történeteset őt, őt adtad miniszterelnöknek erre a nehéz időre, erre a nehéz időszakra és uram sok nyíl éri őt és sok kritika de most felkiáltunk egy akaraton uram holy holy holy holy holy köszönjuk uram hogy van neki kapcsolata te veled, köszönöm uram hogy a te általad uralkodnak a királyok és hálát adok azért a bölcsességér uram amit adsz neki ebben a nehéz időben ale notikri vale notikrival és a kenetedjo holy holy holy jön uram es törje meg az igát az egész lényén uram shakra vala nodidibrikiri és köszönjük azér azt a szabadságot, amibe amibe itt lehetünk uram es köszönöm azt ale notikriba hogy akik akik ott vannak a kórházba es ott vannak uram azokon a helyeken ahol ott a pusztít a halál köszönöm uram hogy te lementél a seholba, lementél és a betegség szellemét a halál szellemét ALEKRIBA AF HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY HOLY MEGTÖRTED URAM SHAKRIBA LEFEGYVEREZTED A BETEGSÉG A BŰN ÉS A BETEGSÉG KÉRDÉSE MEGOLDÓDOTT ALE NOTIKRI VALE NOTIKRIVA ALEKRIVA ÉS AZT AKI AKI EZT A NEVET SEGÍTSÉGÜL HÍVJA A JÉZUS NEVÉT ALEKRIBA KAVARAVAJTUSZI ÉS A KORMÁNY IS URAM MIT TUD TENNI ALEKRIBAJTUTUTU KI KIT TUD SEGITSÉGÜL HÍVNI? Téged tud segítségül hívni Orbán Viktor és uram és az egész parlament és az egész polgármesteri hivatal is mert itt senki nem tud semmit tenni csak te

Az Újszövetség Gyülekezet a honlapja szerint egy „karizmatikus, Istenfélő, a Bibliára alapozó dinamikus, szerető család”

Ez a fohász simán veri a híres pénztárcás dalt is: