Nem fizetett a szállodában – bíróság elé állítják

Rendőrség
A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a mezőtúri nővel szemben, aki nem fizetett az ott töltött éjszakák után egy debreceni szállodában.

A nyomozás adatai szerint a nő 2015. december 10-én megszállt egy debreceni hotelben, ahol két napig akart maradni. A szállást aztán kétszer is meghosszabbította egy-egy nappal. A recepciós 2015. december 14-én megkérte a vendéget, hogy az addig igénybe vett szállodai szolgáltatásokat fizesse ki, azonban a vendég közölte, hogy nem tud fizetni. A hotel alkalmazottja az esetről telefonon bejelentést tett a rendőrség ügyeletére. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a szállodában visszatartott T. Anettet, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozóknak a mezőtúri lakos gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy azért utazott a városba, hogy a volt barátjával kibéküljön. A megalapozott gyanú szerint T. Anett úgy vette ki a szobát négy éjszakára, hogy azt nem állt szándékában kifizetni.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 23 éves nővel szemben csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.