Tavaszi motoros felkészítés Debrecenben

Rendőrség
A hajdú-bihari rendőrök közreműködésével szerveztek motoros vezetéstechnikai felkészítést a cívisvárosban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Mérésügyi, Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya, A Közlekedésbiztonságáért Alapítvány, valamint a Hajdú-Bihari Motorosok Egyesülete az elmúlt évekhez hasonlóan idén is közösen szervezett motoros vezetéstechnikai felkészítőt a kétkerekű gépjárművezetők részére.

Debrecenben 2016. március 25-én a Nemzeti Közlekedési Hatóság Vizsgabázisán a motorkerékpárral, illetve mopeddel érkezőknek lehetősége nyílt vezetési tudásuk felfrissítésére egy vezetéstechnikai pályán. A rendezvényen résztvevők KRESZ-tesztet tölthettek ki, valamint egy motoros szimulátor segítségével fejleszthették tudásukat és a vállalkozókedvűek a részegszemüveget is kipróbálhatták.

A rendezvényen megjelentek a helyszínen ingyenesen átvizsgáltathatták gépjárműveiket is, arra vonatkozóan, hogy megfelelnek-e a közúti közlekedéshez szükséges feltételeknek. Az eseményen – a rossz idő ellenére – több mint félszázan vettek részt.