Kilopta az ajtót egy épülő házból

Rendőrség
A nyíradonyi rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

2016. november 13-án 15 óra körül egy épülőfélben lévő nyíradonyi családi házba egy ismeretlen kifeszítette a már beépített bejárati ajtót, amit leszerelt és ellopott. A ház tulajdonosa másnap vette észre a bűncselekményt és feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök a városban adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként egy helyi lakosnál megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított ajtót. A férfi elmondta, hogy egy ismerőse ajánlotta neki, hogy van egy eladó bejárati ajtaja, amit ő meg is vett, azt nem tudta, hogy lopásból származik. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható G. Lajost a rendőrök 2016. november 23-án elfogták és a Nyíradonyi Rendőrőrsre előállították. Kihallgatásán a 22 éves helyi lakos a nyomozóknak elmondta, hogy azért lopta el az ajtót, hogy azt eladja.

A gyanúsítottal szemben a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Nyíradonyi Rendőrőrs – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2016. november 24-én befejezte és az ügy iratait bíróság elé állítással megküldte az ügyészség részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.