Őrültek garázdálkodnak a 4-es főúton – van, akit 200-zal mértek be a rendőrök

Rendőrség

Hiábavalónak tűnik a rengeteg figyelmeztetés, a fejekben továbbra sincs rend.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága múlt héten csütörtöktől emelt sebességet, vagyis 110 km/h sebességet engedélyező közúti jelzőtáblákat helyeztetett ki a 4-es számú főút Törökszentmiklós és Szajol közötti szakaszán.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztálya a megengedett sebességhatár emelésének hatásait figyelemmel kísérve, – a korábban is ismertetett rejtett, civil gépkocsival – sebességellenőrzéseket végzett az adott szakaszon. Tapasztalat, hogy a közlekedők szűk csoportja a már megemelt sebességhatárt is jelentősen túllépve közlekedik. Ezzel a magatartással nem csak saját, de utasaik és a közlekedés további résztvevőinek életét, testi épségét, valamint a vagyonbiztonságot is veszélyeztetik.

A rendőrök a jövőben is hatékony, célirányos ellenőrzéseket fognak végrehajtani a megye közútjain. A szabálykövető állampolgárok védelme érdekében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nem hagyja, hogy a felelőtlen emberi magatartás tovább rombolja a közlekedési morált, és szándékosan, közvetlen baleseti szituációkat idézzen elő.

Fel kell készülni arra is, hogy ha a járművezető épp nem lát az út mentén rendőrautót, attól még civil autóból lakott területen belül és kívül, valamint éjjel és nappal is számíthat a sebességének ellenőrzésére!

 

1 thought on “Őrültek garázdálkodnak a 4-es főúton – van, akit 200-zal mértek be a rendőrök

  1. az a baj hogy mas orszagokban nincs sebesseg hatar es aki ki jar azok ahoz vannak hozzaszokva pld romaniaban nincs sebesseg meres pedig csak 84 km . vagy nemetorszag ahol mindent lehet es ott nem mernek de magyarorszag egy elmaradott csicska ország. itt csak az a lenyeg hogy sok penzt szedjenek be. attol hogy valakit megbuntetnek penz birsagra attol nem fog valtozni a vezeteso szokasa csak meg gyorsabban fog menni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.