Nyitva volt az autó ajtaja, a tolvaj még az esernyőt is vitte

Rendőrség

Nyitva volt az autók ajtaja, a tolvaj mindent vitt, még az esernyőt is. Az encsi rendőrök fél nap azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 29 éves forrói férfival szemben. A gyanúsított 2021. február 13-án, az éjszakai órákban bement egy forrói portára, ahol a nyitva hagyott két autóból szinte minden mozdíthatót elvitt. A tolvaj többször fordult, a végén pedig bezárta maga mögött a korábban nyitva hagyott kaput. A férfi többek között autórádiók előlapját, pendrivokat, erősítőket, csavarhúzókat, hangszórókat, villáskulcsot, terménydarálót, műanyag rekeszt, illetve esernyőt vitt el a járművekből.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.  A tolvaj beismerő vallomásán túl bocsánatot is kért a sértettektől, mivel amikor reggel felébredt, már tudta, hogy rosszat tett.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük