Teljesült a borsodi kisfiú álma

Rendőrség

Egy 7 éves kisfiú álmát teljesítette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Patrik rendőrautóval szeretett volna óvodába menni. A járványhelyzet most tette lehetővé, hogy kívánsága valóra váljon.

Még 2020. márciusában írt levelet az akkor 6 éves Patrik édesanyja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének. A szülő levelében elmondta, hogy kisfia minden álma, hogy egyszer rendőrautóval menjen óvodába. Elmondta továbbá, hogy gyermeke minden nap rendőrséggel kapcsolatos játékokat játszik, a farsangon is rendőrnek öltözött. A szervezés meg is kezdődött, azonban sajnos a koronavírus járvány nem tette lehetővé, hogy valóra váltsuk Patrik álmát.

Az édesanyjával azonban kapcsolatban maradt a rendőrség, az édesanya elmondta, hogy karácsonyra kisfia megkapta a várva várt rendőrállomást, amivel mindennap elkapja a bűnözőket, de továbbra sem tett le róla, hogy egyszer bizony rendőrautóval menjen óvodába.

Idén újraindult a szervezés és a járványügyi korlátozások enyhülése kapcsán 2021. június 8-án a rendőrség valóra váltotta Patrik álmát, aki annyit mondott „ez életem legjobb napja”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük