Járművezetéstől eltiltva, és hamis belga okmányokkal közlekedett egy férfi Ózdon

Rendőrség

Az ózdi közlekedési járőrök egy olyan kocsit vontak ellenőrzés alá, aminek a sofőrjét már korábban eltiltották a vezetéstől, illetve a rendőröknek az intézkedés során a férfi hamis belga okmányokat adott át.

Közokirat-hamisítás bűntett, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 43 éves helyi férfival szemben.

A közlekedési rendőrök 2022. november 21-én 12 óra előtt, Ózdon a Mekcsey István úton vonták intézkedés alá azt az sofőrt, akinek az ellenőrzése során megállapították, hogy korábban eltiltották a vezetéstől, illetve a férfi hamis belga jogosítványt adott át a rendőröknek. A járőrök az elkövető ruházatátvizsgálása során a pénztárcájában további okmányokat találtak, melyek az ő fényképével ellátott, viszont más nevére kiállított iratok voltak.

A rendőrök a férfit elfogták és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol mindkét bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.