Prostituált

Barátnőjét prostitúcióra kényszerítő kazincbarcikai férfit vett őrizetbe a rendőrség

Rendőrség

Zsarolás, kitartottság, kapcsolati erőszak, könnyű testi sértés és személyi szabadság megsértése gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi férfival szemben – közölte pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Azt írták, hogy a gyanúsított – keddi elfogásáig – Kazincbarcika, Veres dűlőben több ott élőt megfenyegetett, bántalmazott. Továbbá prostitúcióra kényszerítette az akkor még 17 éves barátnőjét, akit bántalmazott, illetve személyi szabadságában korlátozta.

A férfi barátnője családját is terror alatt tartotta. A családot először fenyegetésekkel arra kényszerítette, hogy eredeti lakhelyüket feladva költözzenek egy rosszabb állapotú házba, majd ő az otthonukba költözött.

Ezt követően a gyanúsított a családot egy másik, még rosszabb állapotú ingatlanba “költöztette”, sőt, a romos házért még bérleti díjat is felszámolt. Mindezeken túlmenően az őrizetbe vett férfi a Veres dűlőben élőket félelemben tartotta, és másokat is bántalmazott.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatására is – olvasható a police.hu-n.

Kezdőkép: illusztráció.