Bódi Sylvi szexi

Bódi Sylvi nem él olyan jól, mint hisszük

Bulvár

Bódi Sylvi többek között arról beszélt a Blikknek, hogy nem is él olyan jól, mint azt az egzotikus  helyeken készülő fotói alapján gondolnánk. A debreceni modell ugyan meg nem bánta, hogy ezt a szakmát választotta, de ha újrakezdhetné, nem biztos, hogy modell lenne.

„Az életformám a szörfnek köszönhető. Hat éve csinálom, ez nekem nem puszta szenvedély, hanem munka. Szörfösként olyan szintre jutottam, hogy már szponzoraim is vannak, nekik köszönhetően az egzotikus útjaimat nem nekem kell fizetnem. Alapvetően ebben a sportban nehéz olyan lányt találni, aki jó szörfös, modell is, én pedig egyesítem mindezt”

– magyarázta Sylvi a bulvár lapnak, miből is fedezi kétlaki, Magyarország és Bali közt ingázó életét, hozzátéve:

„Az a célom, hogy ebből jól éljek meg. Bárki bármit gondol, ez jelenleg nincs így.”

Sylvi sikeresen maga mögött hagyta beszédhibáját, már nem selypít. Mint mondta, ebben beszédtanár segítette, nehogy azt mondják, hogy itt egy csinos lány, de nem tud még beszélni sem. Mert többek közt ezért sem vállalt ilyen felkéréseket eddig. Bár a férfiak mindig imádták, ahogyan beszél, de változtatnia kellett.

Szembenézett a halállal

Tíz éve kaptam az orvosomtól egy diagnózist – meséli Sylvi. Akkor szembenézett a halállal, és feltette magának a kérdést: tényleg az az élet, hogy márkás ruhákat hord, és puccparádékra jár, vagy a családja és a barátai azok, akik igazán számítanak? Ekkor megfogadta, ha kap még egy esélyt, akkor még jobb ember lesz, és sokkal értékesebb életet fog élni.

Arról is beszélt, hogy nem bánt meg semmit, amit tett:

„Többek közt a Playboy-címlapot sem, mert – hogy egy jókora közhellyel éljek – a múltamtól lettem az, aki ma vagyok. Ha viszont újrakezdhetném, akkor nem biztos, hogy modellkednék, mert ez hatalmas útvesztő lehet”

– mondta Sylvi, akit hamarosan az Exek az édenben műsorvezetőjeként tűnik fel.