L.L. Junior és felesége, Kinga

Újra összeköltözhet L.L. Junior és felesége

Bulvár

Úgy tűnik, L.L. Junior és felesége tényleg kapcsolatuk megmentésén dolgozik. Még az is lehet, újra összeköltöznek.

A rapper és felesége nyár végén szakítottak, de mindketten azon dolgoznak, megmentsék kapcsolatukat. Bár Kinga el is költözött Juniortól, aki az álomotthonukat is meghirdette, mégis egyre több friss közös fotó lát róluk napvilágot.

A Blikk úgy tudja, hogy a hatalmas családi ház, amelyet árulnak is, biztosan nem lesz többé a közös családi fészkük, Kinga ugyanis nem szeretne abban a házban élni, amelyhez rossz emlékek kötik.

A lapnak L.L. Junior egyik ismerőse azt nyilatkozta, hogy az már biztos, hogy Kinga és Lili baba nem megy vissza Törökbálintra, aminek több oka is van. Kinga és Junior jó úton haladnak afelé, hogy kibéküljenek, de nem akarnak semmit sem elkapkodni.

Ez az időszak arra jó, hogy minden nap beszélnek, randiznak, közelednek egymáshoz, ez az ő házastársi terápiájuk. Szeretik egymást, és szeretnék megmenteni a kapcsolatukat. Junior harcol, küzd, teper, hiszen tudja, hogy elveszítheti a családját. Óriási áldozatot hoz a ház eladásával, amelyet álomotthonként emlegetett, és amelynek átalakításába rengeteg időt, energiát és pénzt fektetett, így minden szegletéhez kötődik

– mondta az ismerős, aki szerint ha végre el tudják adni a házat, a sztárpár szeretne visszaköltözni Budapestre, akár egy új, közös lakásba, ahol új életet kezdhetnek.