Béres Anett

Tommyboy szerint VV Anett korábban soha nem használt tudatmódosító szereket

Bulvár

Rengetegen aggódnak a ValóVilág egykori szőke szépségéért, VV Anettért, aki egy teaszánszon lett rosszul.

Anett a szeánsz után eltűnt, majd meztelenül, súlyos sérülésekkel került elő az erdőben, azonnal műteni kellett. Volt párja, Tommyboy is nagyon aggódik érte. Könyves Tamás a ValóVilág harmadik szériájában ismerte meg Béres Anettet, évekig egy párt alkottak és a mai napig jó barátságban maradtak.

A híreket olvasva Tommyboy először azt hitte, nem igaz, amit Anettről írnak. Azt gondolta, valami buta bulvárfogás, ezért rá is írt Anettre privátban, kifotózva egy róla szóló cikket. Amikor azonban a lány nem válaszolt, ő is aggódni kezdett.

Néha szoktunk beszélni, ezért is furcsálltam, hogy most nem jelzett vissza. Amikor még együtt voltunk, a hétköznapokat egészségtudatosan éltük meg, mert az én életvitelemben már akkor is az egészséges táplálkozás és a sport volt a mérvadó, mint ahogyan jelenleg is, ez mindig is kihatott a párkapcsolataimra, jó értelemben. Anett nagyon ritkán ment el bulizni is, akkor pedig nem élt tudatmódosító szerekkel

– nyilatkozta a Blikknek Tommyboy, aki nagyon bízik abban, hogy Anett felnőtt nőként megoldja, bármi is történt vele és helyén fogja tudni kezelni a dolgokat a családja támogatásával. Azt is megerősítette a lapnak, a lány bármikor számíthat rá.

Ezért lehetett teljesen meztelen VV Anett a teaszeánsz után

Varga Viktor a Mokka vendégeként elmesélte, ő is vett már részt olyan szeánszon Peruban, ami VV Anettet bajba sodorta. Szerinte egy ilyen szeánsz nem játék, hónapos felkészülés kell, hogy megelőzze, nem mindenkinek való.

Elmondta, hogy külföldön lelki betegségek gyógyítására alkalmazzák az ayahuasca nevű főzetet,  és mindig a sámán méri ki pontosan, hogy ki, mennyit fogyaszthat el belőle, ugyanis ez egy méreg – írja a life.hu.

Amikor megiszod, mindenki hirtelen összehányja és összefossa magát. Erre fel vannak készülve, van két vödröd… Valójában kijön minden belőled. Ez egy csodálatos dolog, ha jól használjuk, csak hát nem mindenkinek kell

– vélekedik Varga Viktor. Így tehát az is lehet, Anett azért vette le magáról a ruháit, mert valamilyen Viktor által említett “baleset” érte és összepiszkolta magát.

Fotó: Facebook/Béres Anett – VV Anett