Baukó Éva

Baukó Éva kiosztotta Sáfrány Emesét, majd elnézést kért tőle

Bulvár

Baukó Éva nem kímélte Sáfrány Emesét az utóbbi hetekben, de most rájött, hibát követett el.

A ValóVilág volt játékosa beszólt a légtornásznak a szakítása miatt, de az anyaságát is megkérdőjelezte. Elmondta, nem tartja őt jó anyának, mert a kisfia mellett bulizni, szórakozni, ismerkedni jár.

Az elmúlt időszakban is súlyos, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette őt, legutóbb a siklósi szeánszon történtek miatt, ahol Béres Anett súlyosan megsérült – emlékeztet a Bors. Szerinte Emese rángatta bele Anettet a szeánszba, akit egyébként gyengébb jellemnek tart.

Éva azonban most megkereste a lapot, hogy elnézést kérjen szavaiért, beismerte, hogy nyersen fogalmazott, de nem akarta lejáratni Emesét.

Vállalom, hogy mit mondtam, de fontos hangsúlyoznom, hogy mindkét lányt sajnálom, és igenis megérintett a történetük. Természetesen nekem is meg van a véleményem a szeánszról. Anettnek mielőbbi gyógyulást kívánok, Emesének pedig itt üzenem, hogy legyen boldog és minden jót kívánok neki az életéhez! Ha megbántottam, elnézést kérek!

– üzente Baukó Éva, aki azzal szembesült, hogy másképp jött le a mondanivalója, mint szerette volna.

Tanulság lesz ez számomra, elgondolkodom, hogy több riportot nem adok, végérvényesen visszavonulok a médiából

– nyilatkozta a lapnak a celeb. Bocsánatkérésére Sáfrány Emese röviden reagált, elmondta, eddig sem voltak barátnők, de nyilván ezután sem lesznek.

Baukó Éva az alábbi videóban arról beszélt, Sáfrány Emese álságos: