Tóth Gabi

Ezt gondolja Lakatos Márk Tóth Gabi “csöcskidobós, bulamutatós” szerkójáról

Bulvár

A stylist új videójában az énekesnő “szado-mazo ruháját” vette górcső alá, amit a Sztárban sztár leszek!-ben viselt.

Korábban Tóth Gabi azt vallotta, Megasztáros korábban direkt állították be őt vad, rocker lánynak, pedig az ő stílusa nagyon is más: egy népdalokat éneklő szerény, Istenfélő ember, aki annak idején hagyta, hogy ráerőltessenek bizonyos szerepeket, stílusokat. A Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásaiban azonban igen extrém, mindent megmutató ruhákat viselt az énekesnő, ami szemet szúrt Lakatos Márknak is.

A 24.hu szúrta ki, hogy Lakatos Márk azzal kezdi legújabb TikTok videóját, hogy látta, hogy Maár Róbert divattervező öltözteti most az énekesnőt, aki

rá is adott egy fekete, csöcskidobós, bulamutatós, igazi szado-mazo szerkót, már csak az ostor hiányzik a kezéből.

Mindezzel persze nincs baja a stylistnak sem, szerinte kifejezetten csinos volt Gabi, “jók a küllői és jó a kasztnija” is, ugyanakkor furcsa, hogy az énekesnő azt nyilatkozta, amikor legutóbb ilyen stílusú ruhákat viselt, az csak azért volt, mert ráerőltették azt a stílust, magától soha nem viselt volna olyanokat.

Most kérdezem én: hogyan fog ebbe a ruhába beleállni, hogy fogja önazonosan, mondhatni teljes mellbedobással hordani? Vagy megint csak a csúnya producereknek a stíluserőszakát látjuk Gabika testén? És várjál már: ki fog énekelni, ha megint betoppan a pápa? Hm?

– elmélkedett a stylist a videójában, amire ezt feliratot tette: Hová lett az Imádkozó Matyóbaba?

@lakatosmarkstyle Pink visszatért!!! Neked tetszik? #tothgabi #győzike #kisgrofo #stilo #nekedbeszeretnémlátni #magyartiktok #nekedbe #foryouba #fy #fyp #csillagszoro ♬ eredeti hang – Lakatos Márk

Fotó: Facebook/tothgabimusic/TV2