Horváth Éva

Védőfelszerelés nélkül robogózott kisfiaival Horváth Éva, be is szóltak neki

Bulvár

Sokan nem nézték jó szemmel Horváth Éva videóját, amin az látszik, két kisfiával úgy motorozik Balin, hogy a kisebbiken még sisak sincs.

Balin nagyon sokan közlekednek robogóval, és az sem meglepő, ha egy szülő ezzel szállítja a gyermekét, gyermekeit. Horváth Éva is alkalmazkodott a helyi szokáshoz, ami azonban a magyarok szerint elég veszélyes. A Bors vette észre, hogy motorozása közben a nagyobbik fián, Kristófon ugyan van egy Batman-es bukósisak, de a kicsi Alex viszont úgy alszik az ölében, hogy semmilyen védőfelszerelést nem visel.

A kommentelőknek nem is kellett több, egyből megszólták Évát: volt, aki arra kérte, mielőtt baj történne, adjon rá egy fejfedőt gyermekére, de volt olyan hozzászóló, aki keményebben fogalmazott: „Ha elesnétek, nem tudom, hogy állna a szád.” – írja a lap.

A modell nem sokáig tűrte a kritikát, hozzászólásában tette helyre követőit:

Na jó, annyi okoskodó ember van itt, hogy csak na! Ez Bali, nem Magyarország! Mindenki így viszi a gyerekeket, sőt a nagyobbra sem tesznek sisakot! A kicsire pedig nincs ez a méret! Sőt, elárulok valamit, gyerekülés sincs az autókban. Nekünk azért van, mert otthonról hoztam!!! Gyertek ki okoskodók, aztán majd utána írjatok, ne a kanapéról!

– üzente kritikusainak Horváth Éva.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által megosztott bejegyzés