Singh Viki

A Tinderen próbálkozik Singh Viki

Bulvár

Már több mint fél éve szingli az énekesnő, de hiába próbálkozik, a legnagyobb társkereső oldalon csak csalódás éri őt.

Sokan idegenkednek a társkereső oldalaktól, pláne a Tindertől, de Singh Viki úgy volt vele, miért is ne próbálná ki, hiszen van, akinél bevált és itt találta meg élete párját. Az énekesnőnek azonban nem volt most ekkora szerencséje, sikerült kifognia ugyanis egy elég különös gondolkodású fickót, akinek igen konkrét elképzelései voltak arról, mit is szeretne Vikitől – írja a Bors.

Már nyilván többször töröltem magam erről a sz*rról, majd folyamatosan belefutok pszichopata idiótákba. Szóval a csávó, aki velem egyidős, szóval 35 év körül van. Az ismerkedés “szia” fázisa után, elküldött egy oldalnyi bemásolt szöveget, amiben kifejette, hogy ő családot szeretne és gyereket, tehát gyakorlatilag anyaméhet keres

– mesélte Viki. A férfi az üzenetet elküldte további 15 másik nőnek is, amivel nem is lett volna baja az énekesnőnek, azzal viszont igen, amit utána írt neki az illető:

Nézd, harminchat éves vagy, gondold végig

– írta neki a férfi arra utalva, nem fiatal már az énekesnő és bizonyára ketyeg a biológiai órája, majd bátran el is küldte a telefonszámát Vikinek. Az énekesnő válaszra sem méltatta a férfit, mire ő egy kérdőjelet küldött neki. Itt szakadt el Vikinél a cérna és jól kiosztotta őt.