Kulcsár Edina

Hatalmas Kulcsár Edina pocakja

Bulvár

A volt szépségkirálynő és rapper vőlegénye, G.w.M áprilisra várják első közös gyermeküket. Edina pocakja már most hatalmas.

Ezt meg is mutatta közösségi oldalán, ahol, ahol azt is leírta, az első két várandósságánál sem volt kicsi a hasa, de a mostani babavárása abszolút viszi a prímet méretek szempontjából. A fotót, amit egyébként Edina kisfia, Medox készített állaposot anyukájáról itt lehet megnézni.

Kulcsár Edina kisfia, Medox és kislánya, Nina is nagyon várják már a kistesó érkezését. Az influenszer a Borsnak mesélte el, hogy sokszor simogatják meg a hasát a gyermekei, akikkel sokat beszélnek arról is, hogy ők lesznek az okos nagytesók, akik majd jó példát mutatnak a húguknak.

Érdekes, én nem nagyon szoktam hangosan beszélni a pocakomhoz, viszont sokat simogatom. És már most azt érzem, hogy egy nagyon erős, láthatatlan kötelék van köztünk

– mondta Edina, aki biztos abban, hogy boldog mozaikcsalád lesz belőlük. G.w.M-re mindenben számíthat, mellette tapasztalta meg, milyen a klasszikus férfi-női szerep, amikor bátran lehet támaszkodni a családfőre.