Galambos Lajos

Megszállták Lagzi Lajcsi házának környékét a katasztrófaturisták

Bulvár

A legfrissebb hírek szerint napokon belül börtönbe kell mennie Galambos Lajosnak, akit úgy tűnik, sokan meg szeretnének még nézni utoljára a bevonulása előtt.

Annyi hívatlan látogató jelent meg a trombitás házánál, hogy biztonsági őröket fogadott fel a védelmében – tudta meg a Blikk. Valószínűleg sokakhoz eljutott a hír, hogy február 15-én vonul börtönbe Lajcsi, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. Az információt a zenész nem erősítette meg, de azt elmondta, minden törvényben rögzített kötelezettségének és előírásnak megfelelően készül az előtte álló eseményekre.

Így tehát nem tudni, valóban február 15-én kezdi-e meg büntetését Galambos Lajos, vagy egy teljesen másik időpontban, az azonban biztos, hogy rengetegen érdeklődnek a háza környékén újabban.

Nemcsak a tévéstábok szeretnének a házamnál forgatni, hanem egyre több civil is megjelent. Valószínűleg azt gondolhatták, hogy még utoljára megnéznek engem vagy a birtokot, amit árulok

– nyilatkozta Lajcsi, aki elmondta, a ház körbe van kerítve, de a hatalmas birtok nincs, és bár ki van írva, hogy magánterület, sok vadidegen oda merészkedik. Ezért döntött úgy, hogy felfogad egy biztonsági szolgálatot, akik távol tudják tartani a kíváncsiskodókat.

Szerencsére semmiféle atrocitás nem történt, ráadásul alaposan körbe is van kamerázva a terület, infrasorompós rendszerrel megerősítve. Elhiszem, hogy nagy élvezet a katasztrófaturizmus, de ez az én katasztrófám…

– zárta gondolatait Lajcsi, akinek az egészségét is nagyon megviselik a történések.