Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa kivirult a szerelemtől

Bulvár

Továbbra sem tudni, kibe szerelmes Demcsák Zsuzsa, a barátai szerint azonban mintha kicserélték volna.

Fél év telt el azóta, hogy a műsorvezető és indiai származású férje bejelentették a válásukat. Demcsák Zsuzsa elmondta, a szeretet és a tisztelet megmaradt közöttük, és azt is, Krishan magasra tette a lécet és gondolni sem akar a szerelemre. Ezután kifejezetten furcsa a bejegyzése, amiben leírta, szerelmes.

Zsuzsa a Blikk megkeresésére nem tagadta a feltételezéseket, de konkrét választ sem adott a kérdésre, valóban eltalálta-e Ámor nyila.

 Ez az a téma, amiről nem beszélnék. Megmarad nyitott kérdésnek

– fogalmazott sejtelmesen a TV2 műsorvezetője, akinek az egyik ismerőse azonban megerősítette, Demcsák Zsuzsa sugárzik a boldogságtól, de hogy ki a titokzatos hódolója, azt még a barátainak sem árulta el.

Zsuzsát megviselte a válás, ami látszódott is rajta. Az utóbbi időben azonban nyoma sincs a szomorúságnak, újra sokat mosolyog, szinte már ragyog. Amikor erre rákérdeztünk, elárulta, néhány hete valóban alakul valami egy titokzatos férfival, ám egyelőre többet nem volt hajlandó mesélni

– mondta Demcsák Zsuzsa egyik barátja, aki szerint bár nagyon kezdetleges még a dolog kettejük között, az már most látszik, hogy nagyon jó hatással van a műsorvezetőre az udvarló.