Lagzi Lajcsi

Még drágábban árulja Galambos Lajcsi a birtokát

Bulvár

Euróban árulja Boldogasszonypusztán álló birtokát Galambos Lajos, emiatt is folyton változik az ára. Most épp 4,9 milliárd forintba kerül.

A mulatós zenész korábban elárulta, nincs szükségük a hatalmas birtokra, ezért szeretné azt eladni, még akkor is, ha nagyon szereti. A ripost megnézte, pontosan hogy szól Galambos Lajos hirdetése és észrevette azt is, felment az ára az amúgy sem átlagemberek számára hirdetett ingatlannak.

A kastély lakóterülete 920 nm, a földszinten képgalériát, kandallóval ellátott nappalit, házi könyvtárat, étkezőt, Gourmet konyhát, kamrát, verandát, piano szobát, 4 hálószobát, 4 fürdőszobát és a gondoskodó személyzet részére külön udvari bejáratú mosdót, wc-t helyeztek el. (540 m2). Az emeleten 8 szoba, 8 fürdőszoba, társalgó és melegítő konyha került kialakításra 380 m2-en – írja a lap a hirdetés alapján.

Lagzi Lajcsi, akire hamarosan 3 év hat hónapos börtönbüntetés vár euróban adta meg a birtok vételárát, ami jelenleg 13 millió euró, vagyis 4 milliárd 954 millió forint.