Kasza Tibor

Kasza Tibi a csúcs – kiderült, mennyit keres a cégén keresztül Majka, Sebestyén Balázs vagy épp Rúzsa Magdi

Bulvár

A Forbes felmérése alapján idén is Majka lett a legértékesebb hazai celeb. Most annak is utánajártak, mennyi bevétele van a rappernek.

Az ózdi rapper cége, a Dyma MM Kft. 384 millió forintot termelt neki az előző üzleti évben, ami még több, mint két évvel ezelőtt, amikor 302 millió forintos éves bevétele volt. Viszont az infláció, a költségek növekedése a televízió-műsorgyartással és előadóművészeti tevékenységgel foglalkozó Dymát is érinti. A 2021-es, 84 millió forintos profit az árbevétel növekedésének ellenére 78 millió forintra csökkent 2022-re – írja a Forbes. Persze azért így sem lehet panasza Majkának.

Ahogy a celeblista második helyezettjének, a Majkától anyagilag még sikeresebb Sebestyén Balázsnak sem. Cégének, a Phova Kft-nek éves bevétele 503 millió forint volt, ebből 176 millió forint volt a profitja 2022-ben.

Orbán Viktor személyes kedvence, Rúzsa Magdi énekesnő hármas ikrei születését követően kevesebbet dolgozott, de így is 170 millió forintot keresett cégével, a Plagiguel Művészeti Szolgáltató Kft-vel 2022-ben.

A legtöbbet azonban tavaly Kasza Tibi kaszált. Bár a Forbes celeblistájának élbolyában nem szerepel, az üzleti életben elképesztően sikeres. Feleségével és testvérével közös cége, a Manker Beauty Kft. 2021-ben közel kétmilliárd forintot termelt nekik, a cég profitja 783 millió forint volt két évvel ezelőtt és mivel a műsorvezető-énekes részesedése ebből 51%, így rengeteg pénzt keresett. 2022-ben még ezt is felülmúlták: tavaly már 4,68 milliárd forint volt a Manker Beauty árbevétele, profitja pedig 1,3 milliárd forint.