Berki Krisztián halála

Hódi Pamela is beszállt Berki Krisztián sírkövének költségeibe

Bulvár

Hódi Pamela úgy döntött, hozzájárul Berki Krisztián sírkövének költségeihez, csak készüljön már el végre.

A sírkő készítése Berki Mazsi feladata lett volna, Pamela azonban nem tudott tovább várni, nem akarta, hogy a kislánya egy homokbuckához járjon ki. Erről a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban beszélt Berki Krisztián elsőszülött kislányának, Natinak az édesanyja. Pamela nagyon aggódott érte, hiszen ő volt az, aki holtan talált az édesapjára azon a tragikus májusi reggelen. Szerinte minden gyermeket megviselt volna egy ilyen szörnyűség, de úgy látja, Natiban nem okozott maradandó károkat szerencsére. Kiválóan tanul és sportol azóta is. És amikor csak kéri, kiviszi őt a temetőbe édesapja sírjához.

Hódi Pamela szerint Berki Krisztián akarattal nem tette volna ki a történteknek a kislányát, Natit

A Bors írta meg, hogy a beszélgetés ezen szakaszán egy érdekes részletre is fény derült. Kiderült, hogy nem csak az özvegy ügyködött azon, hogy legyen egy méltó nyughelye Berkinek… Pamela is azon volt, hogy a kislánya ne egy „homokbuckához” járjon ki, ezért vállalta, hogy a felét kifizeti a sírkőnek.

Csak és kizárólag azért fizettem ki a sírkő felét a Mazsinak, hogy a Nati ne egy homokbuckához menjen ki, hanem egy szép nyughelyhez, ahol ott van az apjának az aláírása, egy idézet, egy fotó… Ahová, amit készít neki, azt oda tudja tenni, és tudjon vele találkozni. És ne az a sz*r legyen ott, ami volt egy évig…

– mondta Hódi Pamela. Berki Krisztián sírja halála után 11 hónappal még mindig borzasztó állapotban volt, sírkő sehol, csak elszáradt virágok és mécsesek a homokhalmon. Akkor Mazsi azt mondta, intézi a sírkövet, de azt nem árulta el, Pamela is hozzájárult a költségeihez.