Ilyen egy valóban teljes körű költöztetés

Gazdaság

Egy teljes körű költöztetés nem csak abból áll, hogy a szekrényeket elfuvarozzák A-ból B-be. Ennél sokkal összetettebb dolog a valóban mindenre kiterjedő költöztetés. Ha költözött már valaha is, akkor tudja, hogy elő kell készülni, majd jön az elszállítás, végül a berendezés.

Már található olyan megoldás a piacon, hogy Önnek tényleg csak hátra kell dőlnie, a költözés minden terhét leveszik a válláról. Lássuk, mire is gondolok pontosan, és hogy mennyivel teszi egyszerűbbé a költözést az Ön számára is.

Előkészületek a költöztetés során

Amikor egy költözés szóba kerül, sokan már látják maguk előtt, hogy napokig csomagolni fognak. Mert hát a csomagolás a költözés része, nem megkerülhető folyamat. A csomagolásra valóban szükség van, mert ez biztosítja majd az elszállított ingóságai biztonságát. De nem mindegy, hogy hogyan csomagoljuk be a szekrényt vagy épp a tányérokat. Röviden: alaposan! Viszont ha nem szeretne ezzel vesződni, vagy úgy van vele, hogy profikra bízná a csomagolást, az is megoldható. Ha így tesz, azzal garantálja a bútorai és egyéb vagyontárgyai szakszerű becsomagolását. Így garantált, hogy a nem megfelelő csomagolás miatt semmi sem fog sérülni.

Az előkészületekhez tartozik még az is, hogy egyes bútorokat szét kell szerelni, mert nem férnek ki pl. az ajtón. Persze nem kell mindent szétszerelni, de amit kell, ahhoz szerszámok kellenek, ill. majd az összerakáshoz egy kis hozzáértés sem árt. De ma már erre is kínálnak megoldást egyes költöztető cégek, mint pl. a Servitius és Partnerei költöztetés csapata. Ők a költöztetés mellett szét- és összeszerelést, csomagolást is vállalnak, tényleg teljes körű szolgáltatást nyújtanak.

Maga a pakolás

Ha megvagyunk az előkészületekkel, akkor jöhet maga a pakolás. Ha profi partnert választott, akkor gyors lesz a pakolás, miközben vigyáznak is a vagyontárgyaira. A teherautóra rögzíteni fogják a bútorokat, és közéjük pokrócot raknak, hogy ne ütődjenek egymáshoz. Ha minden a helyén van és a rögzítések is megtörténtek, akkor megy is a teherautó a célállomásra. 

Kerüljön minden a helyére

Amikor a teherautó megérkezik a célállomásra, jöhet a bepakolás. De ha szeretné, akkor nem csak a bepakolás lesz megoldva, annál sokkal több. Ahogy már fentebb is említettem, megoldható a bútorok szétszerelése. Ez azt jelenti, hogy az összeszerelésük is egyúttal, azaz nem hagyják Önt egyedül a szétszerelt bútorokkal. Ez pedig (főleg egyedülállók és idősek számára) óriási segítség lehet, mellyel érdemes számolni.

De ezzel még nincs vége. A már említett Servitius és Partnerei költöztetés csapata további szolgáltatást is nyújt, mellyel teljes lesz a költöztetési csomagajánlatuk. Van lehetőség kérni náluk azt, hogy csillár le- és felszerelést, valamint pl. a mosógép ki- és beszerelését is oldják meg. Gondoljon csak bele! Önnek valóban semmi dolga nem lesz a költözés során. Ez azért nagyon nagy segítség, igaz?