Chicago olvasópróba

Férfi statisztákat keres a Chicagóba a Szegedi Szabadtéri Játékok

Helyi hírek Kultúra

18 és 38 év közötti férfiak jelentkezését várja a Szegedi Szabadtéri Játékok a Chicago című produkcióban való közreműködésre – középmagas-magas, sportos vagy átlagos testalkatú urakat keresnek.

A statisztaszerepre pályázóknak Papp Janó jelmeztervező és Barta Dóra koreográfus tart válogatást július 19-én, kedden 16:00 órától, melynek helyszíne a Szegedi Nemzeti Színház Balett-terme – írták portálunkhoz is eljuttatott közleményükben a szervezők.  Az alkotók középmagas-magas, sportos vagy átlagos testalkatú urakat keresnek.

Kizárólag olyanok jelentkezésére számítanak, akik tudják vállalni a jelenlétet a próbaidőszak teljes hátralévő szakaszában (július 27-től augusztus 11-ig), valamint az összes előadáson (augusztus 12., 13., 14., 18., 19., 20.) és szükség esetén az esőnapokon (augusztus 15., 16., 21., 22.).

A jelentkezők előzetes regisztrációját a szervezők a produkcio@szegediszabadteri.hu címen várják 17. vasárnap 16:00 óráig. További információ is ezen az elérhetőségen kérhető.

A kiválasztottak a Szegedi Nemzeti Színház kiválóságaival és az előadás országos elismertségnek örvendő főszereplőivel: Ónodi Eszterrel, Czakó Juliannával, Nagy Ervinnel, Janza Katával, Mészáros Mátéval és Lakatos Márkkal léphetnek egy színpadra. Statisztaként részesei lehetnek a világhírű Chicago musical bemutatásának – a Szabadtéri Játékok történetében először.

A nyitókép Frank Yvette fotója a budapesti olvasópróbáról.