sziréna, baleset, rendőrség

Oszlopot döntött, majd a tetejére borult egy autó Körösszakálon

Helyi hírek

Lesodródott az útról egy és  kábelt tartó oszlopot is kidöntött, majd a tetejére borult egy személygépkocsi Körösszakálon az Ady Endre utcában keddről szerdára virradó éjjel  – számolt be a megyei katasztrófavédelem.

A komádi önkormányzati tűzoltók a kábelt rögzítették, a járművet átvizsgálták. A járműben egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság további seményekről is beszámolt a megyéből és Debrecenből:

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán hajnalban Debrecenben a Mikepércsi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. A két autóban összesen ketten utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.
Úttestre dőlt egy fa Nyíradony és Nyírlugos között szerdán hajnalban. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a fát. A helyszínen fa úttestre dőlt, amit az egység kézi erővel eltávolított.

Ötven négyzetméteren égett az avar tegnap délután Konyáron az Alsósziget utcában. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Ezer négyzetméteren foltokban égett az avar tegnap késő délután Bocskaikertben a Viola utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet

Lehasadt egy fa ága Debrecenben a Vas Gereben utcában tegnap este. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével eltávolították a fát.