Újra Miénk Itt a Tér! Debrecenbe jön a Circus Maximus

Kultúra

2022. március 13-án 10.00-12.00 óráig nem akármilyen hírességek látogatnak el a Vojtina Bábszínház családi vasárnapjára. Maga a Cirkusz Minimus társulata tisztel meg minket, hogy minden gyerkőcöt beavasson az artisták, mutatványosok, bűvészek világába.

Állakat ne tessék a földön hagyni, zsebkendőt magunknál tartani, mert szem nem marad szárazon! Olyan cirkuszba invitáljuk a családokat, amelyben mindenki egyszerre lesz cirkusz művész és a műsort a kényelmes székből élvező néző, hiszen, mint tudjuk: Miénk Itt a Tér!

  1. március 13. vasárnap 10.00-12.00

    Programok:

10:00-11:00 Cirkusz Minimus! előadás a Színházteremben

A Cirkusz Minimus társulata minden gyerkőcöt beavat az artisták, mutatványosok, bűvészek világába.

Triciklivel járják a várost… mit a várost, a megyét, az országot, a világot! Nem csak dalolnak, és az akrobatikus tudományukat mutatják be a nagyérdeműnek, de el is varázsolják a közönséget…leginkább a személyiségükkel. Nem utolsó sorban pedig a társulat egy lázas tagfelvétel közepén van, így senki ne lepődjön meg, ha úgy hagyja el a nézőteret, hogy a Cirkusz Társulatának tagja lett!

11:00-12:00 Interaktív alkotóműhely a Színházteremben

Attrakció! – Zenebona Gyurival

Trükk Cirkusz – varázslatok Kikyvel és Petivel

Egyszerre hármat! – zsonglőrködés Dáviddal

Ide nekem az oroszlánt! – állatszelidítés és fényképezés Mátéval és Timivel

Kézműveskedés – labdakészítés és minicirkusz létrehozása Gergővel és Vikivel

Fent a magasban – lebegő karika és hinta Tamival és Andival

Ezen a délelőttön lesz utoljára látogatható a ,,Tudnak-e viselkedni az anyagok? – játék az anyagokkal” című kiállításunk. A tárlaton olyan anyagokból alakítunk ki felületeket, melyeket az érzékszerveinkkel felfoghatunk, láthatjuk, tapinthatjuk, hallhatjuk, illetve érezhetjük őket. Játsszunk a színekkel, illatokkal, halmazállapotokkal, aszerint kutakodunk az anyagfajták között, hogy melyikkel mit hogyan érdemes létrehozni, mit lehet kifejezni.

Jegyár: 1500 Ft/Fő

FIGYELEM!

A részvétel jegyfoglaláshoz kötött. Március 10. (csütörtök) éjfélig várjuk a foglalásokat a honlapunkon (www.vojtinababszinhaz.hu), vagy a 06/52 418 -160 telefonszámon, illetve személyesen a Vojtina Bábszínház jegypénztárában (4026. Debrecen, Kálvin tér 13.).