Lombikra készül Vajna Timi

Ország

Újabb meglepő fotókat tett közzé Insta-sztorijában Vajna Timi, mindössze néhány nappal azután, hogy endometriózis műtétéről posztolt. Úgy tűnik, lombikra készülnek párjával.

Andy Vajna özvegye múlt héten előbb arról számolt be az Instagram-oldalán, hogy eljegyezte őt szerelme, a milliárdos Zoltán, majd a kórházból posztot, ahol egy endometriózis- és petefészekciszta-eltávolító műtéten esett át.

Még Andy Vajna felesége volt, amikor először vágott bele a lombikprogramba, de a beültetésre végül nem került sor. Most azonban valóra válhat Timi vágya és kisbabája születhet. Insta-sztorijában azt mutatta meg, milyen nagyra nőtt a hasa a hormonkezelésektől:

Petesejt kivétel műtét előtt… hormoninjekcióktól nagyra nőtt a hasam.

Timi azt is leírta, már érti, miért mondják az orvosok, hogy egy nőnek 35 éves kora alatt szülnie kell, csakhogy az élet nem ilyen egyszerű, a körülmények, a munka, a kapcsolatok is befolyásolják ezt. Az endometriózis is megnehezíti a teherbeesést. Mielőtt cisztával műtötték volna meg Timit, kétszer is levették a petesejtjeit, melyek lefagyasztva már csak a beültetésre várnak.