Új tűzoltóval bővül a debreceni állomány

Rendőrség

Tiszthelyettesi kinevezésre került sor péntek délelőtt. Február közepétől ismét bővül a Hajdú-Bihar megyében szolgálatot teljesítő lánglovagok száma.
A fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. tv. alapján, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója Kovács Ferenc tű. dandártábornok, február tizenötödikével tűzoltó őrmesterré nevezte ki Bődi Sándor.

A kinevezést és eskütételt követően Pintér Tamás tű. alezredes, igazgatóhelyettes gratulált a felszerelő fiatalembernek, aki a Debreceni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon fog szolgálatot teljesíteni, és sok sikert, s jó egészséget kívánt a szakmai előmeneteléhez.

Igazgatóhelyettes úr, Vida László tű. alezredes, tűzoltósági felügyelőhöz, és Konkoly József tű. főhadnagyhoz, a tűzoltó-parancsnokság helyettes vezetőjéhez is intézett pár szót. Mint elmondta, arra kéri a debreceni állományt, hogy az őrmester szakmai fejlődéséhez a legjobb tudásuk szerint járuljanak hozzá, melyet ő is folyamatosan nyomon fog követni.

Kelemen-Madai Petra tű.hdgy.

Kép: Kelemen-Madai Petra tű.hdgy.