Megemlékeztek az elhunyt motorosról

Rendőrség
A debreceni rendőrök a családdal, barátokkal és a mentőszolgálat munkatársaival emlékeztek meg az egy hete motoros balesetben elhunyt mentősről.

Figyelem felhívó megemlékezést tartottak a mentőszolgálat munkatársai és a rendőrök 2015. október 14-én 7 óra 45 perckor Debrecenben a Békéssy Béla utca és a Borbíró téri szervizút kereszteződésében, ahol egy hete egy 28 éves mentős vesztette életét, aki motorjával közlekedve ebben a kereszteződésben ütközött össze egy személygépkocsival.

Suba István r. százados a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési előadója és Dr. Pápai György az Észak-alföldi Mentőszolgálat regionális igazgatója együtt, megrendülve emlékeztek meg az elhunyt fiatalemberről és a baleset kapcsán mindenkit megkértek, hogy fokozott figyelemmel, egymásra odafigyelve közlekedjenek.

Idén megyénkben eddig 5 motoros vesztette életét közúti közlekedési balesetben. A halálos kimenetelű balesetek – a kevés számú műszaki hibák kivételével – minden esetben az emberi figyelmetlenségre vezethetőek vissza, ezért nagyon fontos, hogy a közlekedési szabályokat mindenki tartsa be, hiszen azok így megelőzhetőek.

A meghalt motorosokat egy-egy bukósisak jelképezte, amelyek elé a megemlékezők virágot helyeztek és gyertyákat gyújtottak. Az elhunytak emlékére szóltak a szirénák.