Komáromi Gábor Komcsi

Komcsi kislányának szervezett árverést a DVSC

Sport

Egy dedikált mezt és egy labdát ajánl fel a DVSC árverésre. A befolyt összeget a két éve tragikus körülmények között elhunyt Komáromi Gábor (Komcsi), egykori Loki-vezérszurkoló kislányának ajánlják fel.

Így szól a felhívás: Július 1-jén, szombaton 12 órakor Komáromi Gábor Emlékoszlop-avatásra kerül sor a Hódos Imre Sportcsarnok előtti parkban. Az eseményen jelen lesz a DVSC futballcsapatának minden tagja.Ebből az alkalomból klubunk árverésre ajánl egy dedikált mezt és egy labdát, az ebből befolyt összeget pedig Komcsi kislányának, Komáromi Enikő Évának ajánlja fel.Licitálni egészen július 14-ig lehet a dvscfoci@dvsc.hu címen.

Az induló licit ára

MEZ: 50.000 Ft
LABDA: 5.000 Ft

A LABDA LICITJE 100.000 FORINTNÁL TART!

A bevételt az első hazai mérkőzés (július 15. DVSC-Mezőkövesd) előtt, a Nagyerdei Stadionban adja majd át Tőzsér Dániel csapatkapitány Komárominé Enikőnek és kislányának.

A Loki Szurkolók Egyesületének közleménye:

Ma napra pontosan két éve, hogy autóbalesetben elhunyt Komáromi Gábor, aki meghatározó alakja volt a DVSC futball- és kézilabdaéletének. Szurkolásával, a szurkolás levezetésével nagyban hozzájárult a csapat sikereihez. Ismert volt debreceni lokálpatriotizmusáról és a Loki iránti fanatizmusáról, nem csak szűkebb pátriánkban, hanem országszerte is.