Kézilabda: nem volt esélye a Győr ellen a Lokinak

Sport

A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 41-23-ra legyőzte a Debrecen csapatát a női kézilabda NB I szombati játéknapján.

A hazaiakat Danyi Gábor pénteki menesztését követően Görbicz Anita irányította a kispadról. A mezőny legeredményesebb játékosa a győri Kari Brattset volt, aki mind a kilenc lövését gólra váltotta.

GYŐRI AUDI ETO–DVSC SCHAEFFLER 41–23 (19–13)
Győr, 917 néző. V: Altmár, Horváth M.

GYŐR: Silje Solberg – Lukács V. 3, KRISTIANSEN 6 (2), Oftedal 2, BRATTSET 9, AMORIM 6, FODOR CS. 6. csere: GLAUSER (kapus), Hansen 4, Nze Minko, Faluvégi 4, Csekő 1. Megbízott edző: Görbicz Anita
DVSC: Csapó Kyra – Arany, BORDÁS 3, Vámos P. 2, TÓVIZI 3, Hornyák D. 4 (1), Vantara-Kelemen 1. csere: Giegerich (kapus), Kovács Anna 3 (2), Deszpotovics 1, PETRUS 3, Csernyánszki 1, Bánfai, Vámosi P. 1, Karsten 1, Poczetnyik L. Edző: Kudor Kitti

Kiállítások: 2, ill. 8 perc
Hétméteresek: 4/2, ill. 3/3

MESTERMÉRLEG
Görbicz Anita: – Az előző napi edzésünkből kiindulva, még egy négynél sem voltam ideges, mert tudtam, hogy a lányok fel tudják majd venni a tempót. Miután a védekezésünk rendeződött lerohanásokból is gyors gólokat tudtunk szerezni, de van még hová fejlődnünk.
Kudor Kitti: – Az első húsz percben méltó ellenfelei voltunk a Győrnek. Gyors, ötletes támadásokat vezettünk, védekezésben meg tudtuk állítani a hazaiakat. A folytatásban már kevésbé volt fegyelmezett a csapat játéka, sokat hibáztunk. A folytatásban a meccs elején nyújtott játékunkra játékára kell építenünk.

Összefoglaló: dvsckezilabda.hu