Döntetlent játszott a Kisvárda a Hajduk Splittel

Helyi hírek Sport

Az ausztriai edzőtáborban  1-1-es döntetlent játszott a Kisvárda a horvát Hajduk Splittel.

A negyedik percben a Hajduk Split vezetett támadást, amit egy jobb alsó kapura tartó lövéssel tudott befejezni, de a Kisvárda kapusa Odincov védte a lövést. Az első félidőben többet támadott a Hajduk Split, de a Kisvárdának is voltak helyzetei.

A 29. percben Mesanovic egy lepattanó labdát ügyesen gurított a bal alsó sarokba, és ezzel megszerezte a vezetést a Kisvárda. A gól után megtáltosodott a Kisvárda és sorra alakította ki a helyzeteket. Egy kapufát is lőtt, de vagy a kapus védett, vagy mellé ment a lövés. Az első félidőben már nem sikerült tovább növelni az előnyt.

A második félidő elején a Hajduk Split szerzett korai vezetést, az 50. percben egy beadást követően Kacaniklic kotorta közelről a bal alsó sarokba a labdát, ezzel a góllal egyenlített a Hajduk Split. A második félidőben mindkét oldalon voltak helyzetek, de egyik csapat sem tudott élni a lehetőséggel. A 87. percben tizenegyeshez jutott a Hajduk Split de a büntetőt Odincov kivédte. A Hajduk Split soraiban kezdőként lépett pályára Lovrencsics Gergő.

KISVÁRDA: Odincov – Peteleu (Hej, 69.), Kravcsenko (Széles, a szünetben), Vranjanin (Szőr, 69.), Leoni – Melnik (Lucas, a szünetben), Karabeljov (Szimovics, 69.) – Navrátil (Asani, a szünetben), Makowski (Ötvös, a szünetben), Camaj (Nagy M. K., 69.) – Mesanovic (Czérna, 80.).

HAJDUK: Subasic (Sentic) – Cubelic, Colina, Vukovic, Lovrencsics, Simic, Dimitrov, Atanaszov, Bliuk, Mlakar, Saric. Csereként pályára lépett: Kacaniklic, Eduok, Brajkovic, Krolo, Letaj, Diamantakosz, Prpic, Petrasilo, Zulic.

Fotó:Facebook/Kisvárda FC