Nemzetközi floorball torna Debrecenben

Sport

Hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Debrecen Floorball Open 2017. április 22-én, a Debreceni Egyetem Kecskeméti János Sportcsarnokában. Igazán nívós mezőny ad rendevút egymásnak a cívisvárosban: a házigazda DEAC mellett a élvonalbeli, másodosztályú csapatok, valamint két határon túli együttes is képviselteti magát. A torna legnagyobb eséyese a Komáromból érkező SZPK, akik az OB I-es bajnoki döntőre hangolódnak Debrecenben. Szintén az élvonalat képviseli a fővárosi ORIGO, valamint az érdi ARES HC csapatai.

unnamed (20)

Határon túlról Székelyudvarhely valamint Rimaszombat képviselteti magát a debreceni megmérettetésen. A hajdúsági csapat igazán nagy elánnal, valamint a jövő évre formálódó kerettel vág neki a hazai rendezvénynek. A DEAC válogatott kapusa, dr. Héjja Gábor így vélekedik a holnapi eseményről: “Valóban nagyon erős csapatokkal kerültünk össze. Természetesen szeretnék továbbjutni a csoportból, de ehhez mindenképp meglepetés eredmény is kelleni fog, hiszen az elmúlt évben nem tudtuk vállalni a bajnokságot és a székelyudvarhelyi túrát leszámítva a csapat nem volt igazi versenyhelyzetben.”

A legfontosabb, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból! A torna 9:00-kor igazi keleti ranadóval kezdődik: a DEAC a Miskolci FE gárdájával csap össze. Az esemény egészen este 7-ig várja az érdeklődőket, a belépés ingyenes.